Hemkommen!

Kommit precis hem från Göteborg, haft en kanon dag! Det som var synd va ju att inga svenskar gick vidare till omhoppning :( men ändå, vilken KÄNSLA när roffe kom in och gick ut! som att håren reser sig på en och man kan inte låta bli att känna hjärtat slå extra mycket! Härligt! Nu längtar man till falsterbo, sattsa på övernattning då med :)

Införskaffade en lite mer slit o släng väst från catago, tyckte den satt bra och till ett bra pris på rea för 500:- så kan va bra att ha, matchar mina röda ridbyxor då västen är i navy med röda detaljer! (Y) :) Sen blev de ett par benskydd åt naima, hela benet och kotan skyddas så det känns kanon, så spretig som min häst är med benen vid uteritt eller upphetsning! :P

Blev dock inga bilder då jag själv va så inne i ritterna ;) Bjuder på äldre hoppbild på naima istället, diggar den skarpt då vi flyger fram :D



Dagens!

Mamma följde med och fotade lite idag, dock så va inställningen på kameran aldelles för hög så blev inte många bilder plus att hon fota upp under uppvärmningen bara :P haha så rider lätt på många bilder, därför sittsen ser lite halvtaskig gut ibland ;P Idag va hon urhärlig förutom att hon va några snäpp för pigg så hon reagera för kraftigt på alla hjälper nästan, och ville gärna gå över i galopp vid öppnor o skänkelvikningar :/ men men , hon har ju massvis energi nu och när de kändes som vår igår förstår jag henne :)

Blir nog mer bilder på lördag om de är fint väder! Imorgon skall jag jobba i parken plus att mamma jobbar dag så det hinns inte med nån fotografering imorn ;P Och söndag skall jag ju till GHS! :D hoppas man hittar lite smått o gott ^^ hoppas de finns från sommarkollegtionerna :) schokemöhle, kingsland och lite små fäst vid HV :)




Skissa lite!


Skissade fram denna pudding igår kväll, kunde inte sova pga blåststormen ute plus att kg jobbade natt så sov själv :( Vad tycker ni? Vill ni se mer ? Nästa skiss kanske blir en känd blogghäst? ;D




En liten bild visning ifrån Augusti 2011 :)

Vill hålla en trevlig stämmning uppe nu tråtts pissvädret ute :) så bjuder på lite bilder från i August! Kommer nog fler bild inlägg :)




ge mig ett jobb så jag kan få denna i min ägo..

http://www.storabjorkahagen.se/jacuzzi.asp Jag är helt kär, varit sen jag såg honom på annons och det är bra länge sen. Åh han är precis det jag letar efter för framtida tävlingskompis! Så nån som kan ge mig en fast tjänst så han kan bli min ? :) tack!



måndag

Idag skulle jag ha fotat var tanken, men solen försvann vid 12 tiden så mamma o jag flyttar fram fotograsferingen till torsdag. Då är mamma ledig så sattsar på bildbombning då igen ;P Hoppade ridningen helt idag då jag antog att det var isgata på grusvägen efter allt regn och upp o ner gångar från plus till minus.
Imorgon ska jag där emot ta en tur i skogen med min lilla tös och se om jag inte är stelfrusen ta en sväng med Chili också :) Onsdag planeras en tur till Sharpman med Erika! har lite på inköpslistan ;)

snuttan! <3




tips.

Har tänkt testa kandar på Naima, ge mig gärna rekomendationer om bra märken osv :)


Time to Rock agin!

Då ska jag väl försöka komma igång igen med o blogga när jag rider igen, så börjar med ett inlägg från gårdagen. Red först Naima men då var det ingen sol så dom bilderna är ju lite sådär :/.. Red Chili efteråt och då sken solen som bara den :P Dock så red jag inte honom så länge så blev inte så mycket bilder :/ ska försöka fota när ja rider dom dagarna mamma har tid o det är skapligt väder :) o massa snygga outfits ;P Det är bara två bilder som är redigerade också!

NAIMA



CHILI

Önskas några speciella bilder ?




borde börja blogga..

borde ju börja blogga igen, för börjat rida igen också. Vill ni det?